just so u know...

vill bara säga att jag e hemma..men orkar inte prata med någon just nu..därför är min telefon av och därför har jag inte ringt tillbaka..vill bara va själv just nu.

/Jossan

I sing

Take me away
from sorrow and pain
take me away
from worry and shame
Help me to stay sain
in my crazy "within"
I sing to win

I fear the night
the darkness is wicked
It has put up a fight
and my soul has sickened
it stabs and kills
ruins and fullfills
it's goal
to weaken my soul
but I sing to win



© 2008 missdefineme.blogg.se

Best friends 4 eva' eva'... eva' eva'

Min bästa vän Kajsa och jag sjöng på en vigsel idag. Kul och bra betalt :) kan d bli bättre? Dock va vigseln inte riktigt i min smak, lite stel. Vi diskuterade våra egna framtida bröllop efter detta och kom nog båda fram till att vi ville ha liv på våra bröllop, dans, musik å sång! Asså inte bara på festen utan under vigslen. Det är ju en glädje fest!! :)

Imorrn är det dags för spelning på Svalkan. Känns skitkul! Är dock nervös, men så ska det väl va. Min hals är inte riktigt på min sida men jag hoppas att det går bra å jag inte får en hostattack mitt i ett solo..vore mindre skoj. Men som Joel så vist sa en gång "skiter det sig så löser det sig ändå tillslut" Det lever jag på nu mera, skit bra sagt!

Hoppas att det kommer många på
spelningen, vore kul! :) Att det blir en
givande stund för de som kommer å
lyssnar å en härlig stämning!

Tilda ringde mig igår och idag å lät mig lyssna på lite underbar musik från uppsala reggaefestval som jag till min sorg missar i år. Queen africa och Sean Paul fick jag höra genom telefonen, heeelt underbart! Rastafari..brrrrrr! ;) underbart! Blundade, sjöng å dansade med och lotsades att jag var där.
Bästa festivalen!! Nästa år är jag där!

Sov gott!

peace and love and equalty!

nya skor

Idag hämtade jag ut mina nya skor på posten, köpta på tradera. nice nice. Tycker de e balla!

snaaark

jaha hej hej mitt i natten...snart morgon..here we go som vanligt. Shit jag är så trött på att inte kunna sova på nätterna, spelar ju ingen roll om jag går upp tidigt, gör saker på dagarna eller sover halva dan. Spelar ingen roll, jag försöker få in sovrytmen men det e ju lönlöst. När jag tänker att okej, nu har jag vänt på dygnet igen för att jag inte kunnat sova på natten, så har jag sovit hela dagen osv..så hamnar man i en dålig cikel å vänder på dygnet, men sen när jag äl förösker några dagar att gå upp tidigt, så gör inte det nån jävla skillnad på när jag somnar! Helt seriöst så har jag inte somnat innan 2 på as länge nu, och om jag somnar 2 så är det bra asså! Det brukar vanligtvis vara runt 3. Men denna natt gör mig tokig, jag har legat i vridigt å vänt mig i sängen sen 12 men när klockan blev 4 gav jag upp! Har hört att man ska går upp å göra nåt när man inte kan sova, sen försöka igen..vet inte varför men det funkar inbland, så efter detta inlägg ska jag försöka igen. Så jävla irriterande. Ska skaffa insomningstabletter, de kanske hjälper. Måste ju fan få sova normalt nån gång!

bye