"Tycker inte du heller om tålamod, pappa?"

Min systerson Lucas, på 8 år, sa en dag till sin stressade far, "tycker inte du heller om tålamod, pappa?" Tycker jag va så klockrent! haha. Jag tycker inte heller om tålamod, precis som Lucas. =P Idag vill jag bara hoppa över denna "mittemellan period", vill att jag ska få tillbaka styrka så jag kan plugga, dansa å jobba och göra allt som jag vill göra! Klart jag vet att denna tid är nödvändig för att jag överhuvudtaget ska kunna komma dit jag vill, men det är så tröttsamt, har ju så mycket jag vill göra å det går så långsamt att bli helt frisk! Ja, ja jag vet "det kommer bli bra" i know, i know men idag har jag ingen lust att ha tålamod! Ingen lust att låta tiden läka sår, jag vill snabbspola förbi denna tid då allt kommer bli bra! ÅHH! men ja ja jag vet, jag måste låta filmen spela klart i sin egen takt...annars missar man ju storyn, får aldrig se hur man lyckades ta sig till målet. haha nu kom jag att tänka på reklamen för risifruttis- "när mellanmålet är målet"-slogan. haha a ja, parentes.
Va kul man kan ha va! :p
Anyway nu ska jag gå och sätta på ett plåster på min arm, min kära misse Baileys tog sats från min arm av nån anledning när har skulle hoppa upp på en hylla, fan va ont d gjorde! Skrek så katterna blev livrädda! Blev ett ganska djupt rivsår.åhh, pucko katt! Tur att jag tycker om han! :p

peace out!

hej inatt igen..

Faaan inte igen. Asså jag orkar inte med detta. Har legat å försökt sova sen 11. Pallar inte! Gick upp tillslut för att se om det fanns nån som var uppe på msn mitt i natten som ville bubbla med en ensam själ..känner mig faktiskt ensam ikväll..
Ska träffa min doktor imorn, ska prata med henne om mina mediciner asså. Har hög puls fast jag ligger och fösöker sova, skit störigt! Måste ju va nåt knas. Har hört att man kan få hjärtklappning av medicinen jag tar...kan det va det jag har kanske...ja. Vad annat kan man göra än att diskutera med sig själv i denna sena timma. Önskar bara att denna jävla skit period i mitt liv ska va över!!! Blir så förbannad. Står still å trampar känns det som, kommer ingen vart p.g.a vad jag går egenom. Men jag måste ju gå egenom det, vet det, men just ikväll känns allt åt helvete! Ja, jag tycker synd om mig själv just nu, eller mer arg på mig själv över att jag har hamnat här...men samtidigt var d väl bättre sent än aldrig...aaa i donno!

De som va inne på msn va 2 pers som jag hade lust att prata med, men Lasse var busy med nåt å sa bara ett ord i taget, tråkigt, så då försökte jag prata med min amerikanska vän Sheryl, tänkte det borde ju passa med hennes tidszon. Vi skrev några rader sen försvann hon precis efter att hon ställt en fråga...skummbananer, datorn lagga väl eller nåt.  åååååhh!! Tråkigt!

bajs hejdå

sömnlös igen

Hej hopp mitt i natten. Fan,så jävla störigt! Jag är så sanslöst trött så jag vet inte var jag ska ta vägen, samtidigt är min kropp rastlös, konstigt å grymt frustrerande! Fattar inte vad det är för fel! Måste va nån biverkning på mina mediciner, får snacka med doktorn på måndag...har så jävla mycket biverkningar av denna medicin, måste nog byta! Blir knäpp av detta!
Faan jag vill sova! Gick å la mig för ca 2 timmar sen, då var jag toktrött å trodde jag skulle somna bums, men nähe då! stööörigt!!

fan jävla skit, är lack å trött. Om jag var 2 år nu skulle jag lagt mig på golvet å gråtit å skrikit! Det är fan grymt frustrerande detta!

fuck off jävla biverkningar!!!

Trött!

Jag är helt slut idag, var svårt att säga hejdå till alla mina nyfunna vänner, men det känns samtidigt skönt att vara hemma. Är just nu hos mamma å pappa. Har precis käkat. Syrra dök nyss upp innanför dörren också, så det blir mysigt å hänga lite med familjen ikväll. Men helst av allt vill jag hem till mina missar. Tror jag kommer somna tidigt ikväll! Mina muskler är ömma och min kropp skriker vila! Så det ska jag..om några timmar. Fast jag tar det ju lugnt...kände att jag behövde vara själv i några minuter, flydde lite till datorn och bloggen en stund :) Inte för att detta är så intressant att läsa kanske, mest bara för att jag behövde lägga tankarna på nåt annat en stund.

Imorrn ska jag till doktorn på förmiddagen sen så har jag lite papper att fylla i från försäkringskassan. Det är ett jävla kör med att jävla papper som ska hit och dit. Man måste ju fan va frisk för att kunna vara sjuk! Helt galet vad mycket det är att tänka på, är tacksam för mamma och pappas hjälp, hade inte fixat detta utan dem!

Ser fram emot att spela piano och sjunga igen. Längtar tills kajsa och jag kan börja spela och sjunga.

Nu är det fika time säger syrran.

peace out!

bara vara

Imorrn ska jag chilla hemma, bara vara, mysa med mina missar, kanske kolla en film... hur som helst, bara vara. Känns skönt. Gör d alldeles för sällan, bara är. Tror det är viktigt  att man tar tid med sig själv, stannar upp å andas mitt i allt snurr. 

By the way så är nya låten upplagd på myspace. Jag har samarbetat med en skön snubbe som heter Geze. Du kan lyssna på låten, "breath", på myspace.com/yosofineone

peace out!
Jo

Mysig kväll med miss K

Ikväll har jag och min bästa vän Kajsa haft en supermysig kväll. Vi har ätit mat, cornfärssås med pasta (intressesmurfen antecknar) sen vart d kladdkaka till efterrätt. Vart super gott, trots att jag kände att jag knappt visste vad jag höll på med för jag både bakade å lagade mat på samma gång, så jag var stressad å vimsig, men det vart gott så d va ju tur! :p Fick en jättefin tröja av Kajsa i födelsedagspresent, och en kjol, som dock var förliten den ska jag byta, men hon e allt go min kär vän! Fin fina bananer må jag säga! :p

På förmiddagen mös jag med mina missar, har inte sovit hemma på ett tag så de var extra glad att ha mamma hemma tror jag för de har aldrig varit så keliga! Nog för att de brukar va keliga annars men nu va d lite extra :) Bara trevligt tycker jag! När jag vaknade imorse virade jag in mig i mitt täcke, gjorde frukost och satt i soffan å tittade på Amerikanska "So you think you can dance", så underbart att se dessa fantastiskt duktiga dansare, får mig att längta ännu mer efter att få börja dansa igen..snart så..nästa termin blir det nog. Har haft det lite tufft de senaste året så.. men men. nu är det sleepytime för mig för jag börjar bli trött.

sov gott
peace out!
Joie

snart 24

Fyller år imorrn, känns skummt...vet inte riktigt varför..har liksom ingen lust att fylla år...konstigt. men men. Skulle kunna dra upp allt om vad jag känner å varför men jag pallar inte. Känns inte som jag borde dela det med hela världen heller. Ska iallafall ha lite mys hos mig imorrn - mamma, pappa, jag å bror. Får se hur d känns..nä nu ska jag sluta.

byebye


vilsen

Jag snurrar och snurrar, känner mig yr
Jag längtar och våndas tills jag tillslut spyr
Jag ger och ger, du tar, så lätt va d att manipulera mig
Men jag är trött nu, vill sova, länge
Inte bry mig mera, inte sträcka ut min hand för att hjälpa
Du ser ner på mig, det vet jag
Du tycker jag är svag och liten och att jag är fulare än du
Men det är okej, för jag lämnar dig nu
Jag skall inte behöva våndas
Du ska dö, för mig. Jag tänka på dig som att du är borta
Min själ är så trött och sliten
Min själ orkar inte ge mer
Orkar inte höra ett jävla ord till
Orkar inte tycka synd om dig
å få dåligt samvete för att jag inte orkar finnas där längre för dig
Jag gör här med slut med mitt gamla jag
För jag hatar hennes feghet och svagheter
Jag ska vara den Josefine som jag vill vara
Inte vara den Josefine som ställer upp i vått och torrt
som aldrig kan säga nej till en hand som sträcks ut å säger hjälp mig
Fattar inte hur jag ska kunna ändra på mig
Men jag måste, för min skull
Vill hjälpa men jag måste lära mig min gräns, för i det här djupet av ångest orkar jag inte simma i längre.



© 2008 missdefineme.blogg.se