Förra helgen

Helgen förra veckan bestod av fest fredag och lördag. På söndag hade vi vilodag.

Fredagen innebar för skola för mig, barnvaktsjobb och sedan rakavägen till Gröna Jägaren på Söder. Där chillade jag, Cissi, Matilda, Franky och hans polare..som jag tyvärr inte minns vad han hette, sorry! Men vi pratade ju inte så mycket..han ville helst prata med Matilda :p När matilda inte ville sitta bredvid honom, satte han sig brevid henne, smart grabb, jobbigt tyckte Matilda, haha! Annars var det trevligt. Jag sjöng kareoke för full hals, tok kul. Men av nån anledning vart jag så nervös, tror att jag inte var beredd, så mina ben skakade tokmycket! Känndes som jag fått ett tillfälligt anfall av parkinson. Jag löste detta genom att gunga med till musiken. Alicia Keys - No One  blev det. Underbar låt!


Lördagkvällen startade hos Anki, med tjejmiddag å vin hos Anki i Jakan. Underbart god mat a' la Anki, gott vin och mistankar kring en väldigt god kladdkaka som ledde till en lång stund av hysteriskt skrattande - film finns på facebook. Jätte trevligt var det! =D



- "The fishkiss" som vanligt...




- Det tighta jeansen fick åka av efter maten..fler byxor knäpptes upp när våra magar vart tokfulla.
  Jag dock leggings så det vara bara å spänna ut å slappna av :)




- Här nånstans satte skrattattacken igång. Skyller på Cissi, inte så lätt att spela när någon i publiken
  håller en servett framför ansiktet, vänder bort huvudet å säger att hon håller på å spy. Sen brast det för
  oss alla, vi skrattade å skrattade...som sagt, kolla filmen på facebook.


- Sugna på dans flickor?

Efter mat och många skratt begav vi oss till lokalklubben i Jakan. Vi hade noll förväntningar och fler fick vi inte när man var tvungen att gå egenom en metalldetektor innanför entrén. Inte alls oroväckande, nej nej. Men det va riktigt nice ska jag säga er, bra musik, dansgolv, stor lokal, liveband, glada människor och en och annan afrikan som gillar bootylicious girls som jag, haha! Bara för att jag kan dansa ragga tror jag. Men det va trevligt, han va söt, men jag kände för att dansa med mina girls denna kväll.


- skåååål, it's time to paaartyy! å röra våra lurviga..


- rökmaskinen var hyperaktiv


- Cissi, sexy mama!


 - Snyggast.nu = Anki. Hökarängen föll mot Jakan på denna bild. haha!


- let's break it down girl!


- Matilda knows how to get here party on! yeah!! =D Gillar händerna där!


- "Yeah, shake it girl, common' sh-sh-sh-shake it girl!"



This was surley a night to remember!

Efter klubben begav sig Cissi å Anki hem till Anki och jag och Matilda rörde oss hemåt mot kära Höken. Va tog ett snabbstopp vid Centralen för en hamburgare. När vi stod och åt medan vi väntade på Farstatåget, sötte vi på Matildas polare å hans gäng, de va väl trevliga, förutom en som på riktigt försökte sno min hamburgare. fan va arg jag vart! Nä han tyckte vi inte om. Otrevlig jävel, men de andra två va goa gubbar. Sen åkte jag Matil' hem. Blev lite prat å te innan sängen kallade på oss, det va mys. Hon är en sån go och bra vän den där Matilda! :)


Ikväll är det dags förvalborgsfirande, men jag och cissi tänkte vara nattvandrare istället. Valborg är en natt då det händer massa knas, vet av egna erfarenheter, så jag vill finnas där för de som kan behöva en hjälpande hand denna natt. Ha så kul ikväll men sup inte bort förståndet!

peace out!

Varför snurrar jag när jag vet vad jag vill?


varför gör det ont?
jag hoppades
jag ville
men det föll
jag vill känna igen!





men inte för dig...

Vårbus

Måddes skit imorse (Tony och jag är ju officialy over sen igår), men senare på eftermiddagen drog Matilda och jag till Farsta Centrum å käka sushi. På vägen dit hittade vi en kundvagn..





Vi körde en bit sen bar det av mot Sushin.

Efter sushin begav vi oss till Lidl, sen systemet, men där emellan satte vi oss å chilla i solen vid vägkanten med varsin Redbull.



Long goodbye..



The important thing is that u don't stick your dagger so deep in my heart that i cannot pull it away
- adres calamaro





fast tyvärr är vi förbi denna punkt..det har redan varit ett allt för långt goodbye...

Det är över

Jag vill inte mer
nu orkar jag inte kämpa längre
du kämpar inte
så varför ska jag?
ska vi ens behöva kämpa?
Är det inte fel om allt bara är en ända strävan?
Det tror jag
för jag orkar inte mer
du gav mig inget
men ville ha allt
ville ha mig där när du ville
annars fick det vara
vad jag ville
var inte lika viktigt
du vill leva ditt liv
så låt mig leva mitt
jag tar det tillbaka
nu går jag
Du kan inte såra mig nu
Nu har jag stängt dörren
du kommer inte in längre
det är över nu
det är nog

hejdå och tack för ingenting!



men fan vad det gör ont ändå...

Anki och Jossan in the park

Jag och Anki hade prompt bestämt oss för att "på lördag ska vi sitta i en park, dricka öl och spela gitarr, inga invändningar!". Det var ju bara det att det var ju djävulskt kallt i lördags! Men nej, vi skulle chilla med öl å gitarr ändå! Efter mycket om och men om vart vi skulle sitta, så hamnade vi tillslut på Rådmans-kullen vid Stadsbiblioteket. Vi tänkte, eller mest jag kanske, att där finns det sol på eftermiddagen, för det är en hög kulle! men eftersom klockan började närma sig 19 så var d värdelöst med sol ändå. Vi hade några små strålar, som inte värmde ett skit, på oss i några minuter, då öppnade vi varsin öl, öppnade godispåsen å chipsburken (pringles) och ställde oss in på chill. Men chill blev till extreem chill, med frusna kroppsdelar som anki vid ett flertal tillfällen menade att hon skulle bli tvungen att amputera dagen efter pågrund av köldskador! haha!







Jag försökte spela lite gitarr men det gick bara två låtar, fingrarna blev så stela och bedövade att jag inte kännde strängarna efter en kort stund! herregud, vad höll vi på med?





Anki testade guran lite hon med :)



Sammanfattningsvis måste jag säga att jag ändå är stolt över oss att vi inte gav upp på en gång! Vi försökte trotsa kylan iallafall 1 timme! För min del blev det en halv öl, sen kände jag att något varmare behövde omfamna min kropp. Hem och ta ett  varmt bad blev det!

Anki klarade sin utmaning by the way! Hon kom upp! you go girl!! ;)




peace out!




Chillkväll hos Emelie och Patrik

Igår var jag hos Emelie och Patrik och hade en helmysig kväll med vattenpipa, vin, chips och tända ljus. Kan det blir bättre?
Tycker Emelie och Patrik är så mysiga, och deras lägenhet är ju tokfin! Snart är det färdigrenoverad. Igår kom ungnen och hällen, Emelie var så lycklig att hon var tvungen och springa och kolla på det flera gånger, sööt! :) Det hör till att detta par har varit utan kök sen december, levt på mackor och fil, så jag förstår att de är lyckliga över att ha ett kök!



As fin vattenpipa by the way! Köpt i Egypten, äkta vara! ;)







Tack för en super mysig kväll!!

Vårchill med Sandra

Igår träffades jag och my girl Sandra för en fika, det va så länge sen vi sågs så det va så roligt! Efter fikat blev det en promenad som slutade med lite fotografering i humlegården.









sötis!















Tack för en jätte mysig dag baby g-friend!

Bored!

Är så fruktansvärt rastlös just nu! Vill hitta på nåt men äger endast 5 spänn - lite mycket utgifter denna månad! Skulle vilja gå ut å shakea men svårt när man e pank! Stod å dansa som en tok i vardagsrummet nyss, jävlit skönt! Men aa vi ska försöka få över lite folk ikväll, typ kolla film eller festa..men har ju inget å festa på, men det vore bara kul å ha lite folk över! Överskotts energi verkligen! Städa hela lägenheten förut, high speed, trodde jag skulle bli trött sen, men ack! fint blev det dock, så det är skönt! Diskberget är borta också, pjuh!

Asså ärligt, jag å matilda måste nått höjden av brist på aktivitet när vi sitter å skriver till varandra på msn fast vi är i samma lägenhet..väggen bredvid. herregud! skjut mig!

peace out!!



Ofräsh jävel!

Idag känner jag mig som en skunk. E tok varmt inne fast vi har alla fönster öppna i princip. Har precis lagat mat å jag svettades som fan! Sol å vår i all ära, men jag hatar å svettas! Ska ta en kall dush men först ska jag röka..

På tal om att svettas så äcklas jag som fan det där nya deo reklamen som går på tv, där det bara sprutar ut under armrna på snubben, fixar inte att kolla på den asså! Måste byta kanal. Byter i och för sig alltid kanal när det kommer reklam på tv, orka! Denna ständiga hjärntvätt som vill få oss att köpa, köpa, köpa! En reklam gillar jag dock, fast jag vet inte om jag kan kalla det reklam egentligen men iallafall..den som är för friends, med den där flickan som går genom skolkorridorerna å sjunger, blir ignorerad å skrattad åt av alla. Jävlit bra! Känner igen mig..jag var hon! Tänk va saker och ting kan förändras, har jobbat med mig själv så mycket sen dess och min självkänsla är långt mycket bättre än då! Friends fanns inte på min skola då..men tack för ert ofantliga arbete! Stödjer er! Var kompisstödjare genom Friends ett tag i gymnasiet, det är viktigt att prata om effekterna av mobbning och hur den kan motarbetas!


Barhäng i Gubbängen

Igår va jag, Anki, Temilia och Fredik i Gubbängen och drack öl och sjöng kareoke, tok trevligt! Måste säga att för att va ett alkis-stammis hak så e d jävlit soft asså! Skönt folk! Och endel udda och speciella förståss! Jag och Anki stod och asgarva åt en snubbe i 60 års åldern som började göra armhävningar på en hand framför de som sjöng kareoke. Det va en udda upplevelse men komisk! haha!





tack för en soft kväll mina vänner!

Ta mig bort

ta mig bort från känslan av tomhet
ta mig bort från känslan av att inte existera
ta mig bort från förvirring och ångest
ta mig till drömmarnas dal
till ängar jag kan vila på
till ren luft och inga plågor
ta mig dit
snälla
ta mig dit
hjälp mig att andas


© Missdefineme.blogg.se 2008

Varför lurar jag mig själv?

Jag sökte värme, men valde kyla
Jag försökte elda, men du släckte
Jag sökte förnuft men du faller i vanvett
Jag förstår inte
varför blev det såhär?

Jag vill ge kärlek, men du tränger den tillbaka
Genom ord av barnslighet och mörka mönster
skjuter du mig ifrån dig
Du vill att jag ska rädda dig
men jag kan inte
du kan bara rädda dig själv

Jag kan inspirera
stötta
guida
men dina val kan jag inte ta
i slutändan är det alltid du som väljer
Jag kan inte leva ditt liv åt dig
och jag tänker inte låta dig ta mitt
för jag är mer värd än så

Men varför är jag fortfarande här?
varför lurar jag mig själv?

 

Våfflor i solen


(snodd bild..hann äta upp våfflorna innan jag hann fota)


Är hos mamma å pappa en sväng i Bromma. Har precis suttit i trädgården och ätit våfflor i solen, helt underbart! Så mysigt att va här, i trädgården å sola och bara vara. Mina föräldrars trädgård gränsar till en skog så det känns nästan som att vara på landet. Cozytime allright! ;) 



trädgården



fint på altanen



Foppa tofflor är ett måste i trädgården, trots att de är skitfula!



"swing me..."



krokusen sträcker sig mot solen



snödroppen hänger trött



'"blåsippan ute i backarna står, niger å säger att nu är det vår"



mamma gör vårfint


Päronen håller på och grejjar i trädgården och jag tänkte sätta mig en stund med min uppsats. Tänkte få klart den i helgen. Missade inlämningsdatumet, men a ja, what to do, in kommer den iallafall, hoppas min lärare förstår, har en känsla av att hon gör det..hon e allt bra hon!

Anyway take care y'all och njut av vårsolen!



GLAD PÅSK!

Förvirrat hjärta

Jag faller
men åt vilket håll?
Trodde jag visste
men nu är jag vilse
igen
fan!
Hoppades så innerligt att jag hittat rätt
att mitt hjärta äntligen skulle få landa
hitta sin plats
men nu vet jag inte
vad är det för fel på mig?
Du är ju så fin mot mig
jag har längtat så länge
varför vill jag bort?
förlåt
jag längtar fortfarande
något stämmer inte
vad är fel?
förlåt
men jag tror jag måste gå
jag hatar mig själv!
Jag trodde jag funnit Dig


Uppsats nojja och vårpromenad

På onsdag, den 8 April, ska min uppsats vara inne. Har suttit med den idag och försökt rätta till alla fel och strukturerat om så det ska bli bra, men man blir ju blind tillslut när man sitter där och bläddrar bland 38 sidor (ja den är för lång - that's sort of the problem!) och rättar till och tar bort (och lägger till, damn it!) lite här och där.  Gud alltså! Hoppas jag hinner klart imorrn! Måste skriva om min analys och diskussion känner jag. Blir att sitta på tåget imorrn, måste ju bli perfekt. Så känner jag iallafall, nu vill jag kompletera klart den här jävla uppsatsen och lämna in den, en gång för alla, så nu vill jag känna mig helt nöjd. ja ja, håll tummarna för mig..please!

Efter att jag slutat skolan idag, tog jag och Tony en härlig promenad i stan och ut mot djurgården i solskenet. Va så underbart! Satte oss ner några gånger och mös vid vattnet, stockholm är allt fint! Underbara, vackra Stockholm! Vi passade även på att klättra lite i träd, det va kul! Man ska vara barn så länge man kan! :)

Nu ska jag sova och hoppas på en härlig dag imorrn med massa uppsatsinspiration!

Peace and love!



trötta efter flera timmars promenad, men va mysigt det var!

Inflyttningsfest

Igår var det dags att viga in vår fina nya lya på riktigt, med en inflyttningsfest. Det vart röj, mycket dricka, olika människor och "intressanta inslag". Tack till alla er som kom det va skitkul tyckte vi! Här kommer lite bilder..några är snodda från anki. (gonzza.blogg.se)





Jag fick en kramisnalle av Anki! =D
Och ett jättefint inramat kort på oss från vår resa till göteborg! Thanx babe!



gött med snacks tycker Anki! Cissi är nog lite tveksam på vinet..



Polle, vilken snubbe alltså! haha!



My baby! love you my friend!

Sen glömde jag bort å fota mer..synd men a ja, kul hade vi iallafall! :D
Finns lite fina filmklipp på facebook också. check it out å få dig ett gott skratt, bjuder på den så att säga...

Nu ska jag å Matilda bakis-sega å kolla film..ska laga nån mat bara..palla men jag e hungrig!

peace out!