Earth Hour 2009

Klockan 20.30 drog jag och Matilda ut alla sladdar ur eluttagen, tände ljus å mös. Plockade fram mitt gamla UNO men insåg att det va skittrist och omöjligt att spela bara 2. Två av våra grannar struntade i att släcka, dåligt tyckte vi, men det var coolt att se hur det var släckt nästan överallt, så långt vi kunde se iallafall. Häftigt att få med så många på detta, det visar att vi bryr oss och kanske inte är så självcentrerade och likgiltiga som jag ibland tänker om mänskligheten. Men det krävs ju en lite hipe eller ett massivt grupptryck för att något skall ske. Men egentligen så spelar det ju ingen roll, när vi faktiskt börjar tänka och blir påverkade på detta sätt, till att göra gott!



'




När mer än en timme gått (det var ju så mysigt å sitta där i mörkret med tända ljus) så slåg vi på lyset igen, gjorde oss iordning och drog ut för en girlsnight på stan. Målet var att dansa, men vi hamnade på en bar med matildas polare, trevligt  tyckte vi :) Sen drog vi vidare. Påvägen mot Mariatorget - planen var Club Nuh Linga - så kände vi oss hungriga, då var klockan 01. Då kom vi på att fan tiden ställs ju fram 1 timme kl 02, så vi kände att det va lite menigslöst att ta oss in på klubben å dansa 1 timme. Så vi käka kebab å drog hem, men inga sura miner alls, vi hade en skitnajs kväll! Hon är allt go den där Matilda, min kära kombo!

Biljardkväll med Anki

I fredags kväll var det dags för den efterlänktade biljardkvällen med Anki. Fan va najs det var, även om jag sög som fan! Va ett tag sen. Men det var jävlit kul ändå!



Jag försöker...



Anki vinner tveklöst med sin snygga stil!



skål min banan! Fan va skön kväll det var!

Ta mitt hjärta...tror jag

Ta mitt hjärta och forma det
hjälp mig att släppa in dig
jag är rädd men villig att förändras
Hoppas ditt hjärta ska nå mitt
Vart vägen leder vet vi inte
men jag hoppas vi finner oss

Jag tycker om dig, det vet jag
men mer än så vågar jag inte just nu
Let love take it's time, okey baby?
En dag i taget, en stund i taget
Vila bredvid mig
berör mig
stanna kvar
kanske vi finner kärlek
kanske vänskap
tiden får avgöra
hjärtat behöver tid
iallafall mitt

Back in school!

Igår började jag på allvar i skolan igen. Läser sista kursen på första året, som jag missade mycket av förra året - Ledarskap & Pedagogik. Spännande och inspirerande, känns skitkul! Verkar vara en go klass också, känner mig väldigt välkommen, så det är nice!

Synd bara att jag börjar bli sjuk..tror jag. Har ont i kroppen å känner att jag bara vill sova, fryser, vill inte ens gå ut å röka..då e d allvarligt! Nä rå. men jag känner mig inte helt okej iallafall. Damn it, vill inte bli sjuk nu när jag precis kommit igång igen. Har inte tid!

By the way, det e ju så jävla kallt idag, e tött på snön nu! Vinter i all ära, men nu vill jag ha vår och sol!
Måste ta å dricka nåt varmt.

peace out!
-J

ps. vår lägenhet är nu jättefin! Ska lägga ut bilder snart! ds.

Inflyttad

Den 1 Mars flyttade jag och Matilda L in i vår fina lägenhet. Snart är den ännu finare, då den genomgår en tokrenovering just nu! Rörigt som fan, men målaren är duktig å snabb å han tror våra sovrum ska vara färdiga till helgen. hoppas! Men det är inte så jobbigt egentligen, lyx å få det renoverat! Är jätte glad. Mest synd om matilda som är sjuk i röran, men hon flyttade hem till mamsen några dar, smart drag. Jag ska sova hos päronen ikväll jag med, men jobbar på torsdag å ska till skolan på fredag så då är det skönare å va hemma, närmare resväg.
Så underbart, har bara 10 minuters gångväg till jobbet nu och en halvtimme kortare till skolan, gör mycket ska jag säga! Goodiewoodie!

Så fort jag får upp min dator igen ska jag lägga ut lite bilder på lägenheten.

Flytten gick bra förövrigt, kändes underbart att lämna min klaustrofobiska lägenhet, hade inte ens nån separations ångest..brukar jag ofta ha från platser men framför allt människor. Joel flyttade tillbaks till Göteborg samma dag som jag flyttade in i nya lägenheten, usch det var svårt. Han är en fin vän den där Joel! Saknar honom massor! Tänkte ta en tripp till Götet i sommar, blir gött!

Dags för te känner jag.

peace out!